VOPSITORIE PROFESIONALA

În atelierul de vopsitorie folosim cele mai noi și moderne materiale, pigmenți pe care îi mixăm în laboratorul propriu, practic se poate obține orice culoare sau nuanță folosită în industria auto, peste 45000 nuanțe și, astfel, avem certitudinea că putem să satisfacem în totalitate exigentele celor mai pretențioși clienți.

blank

Atât sculele profesionale de pregătit, vopsit și polisat, materialele și consumabilele de caliate, precum și profesionalismul echipei de vositori fac ca vopsitoriile executate de DAMARO SERVICE să fie comparabile cu mașinile noi.

Pentru vopsire folosim numai vopsea pe bază de apă, mixată computerizat. Toate produsele sunt fabricate și testate conform standardelor Uniunii Europene, de către producători cu experiență.

blank

Realizăm lucrări de calitate pe autoturisme, autoutilitare și oldtimere, orice marcă sau model. De la vopsit la corecturi clasice, până la proiecte îndrăznețe și culori speciale, nimic nu ne pune în dificultate.

blank

Tratăm fiecare autovehicul indiferent de marcă sau de vechime cu aceeași atenție, iar la final verificăm atent calitatea lucrării asigurându-ne astfel că vei fi mulțumit.