REPARATII – PRODUSE DE CALITATE

Orice proprietar de mașină știe faptul că o mașină necesită o întreținere adecvată, iar când vine vorba de reparația unor defecțiuni, oricine încearcă să aleagă specialiști care să efectueze lucrări de calitate.

Astfel de reparații de întreținere se pot efectua în cadrul Service-ului DAMARO. Aici se prestează servicii de calitate, nu doar prin prisma pieselor originale folosite, cât și prin prisma personalului care este format din mecanici instruiți, cu experiență foarte mare în acest domeniu.

Este suficient să aduci mașina la service, iar specialiștii vor constata defecțiunea și îți vor face un deviz pentru a-ți aduce la cunoștință costurile. Un aspect de asemenea important, acestea nu sunt prețuri exorbitante, ci reprezintă media de piață, deci vei putea să beneficiezi de o lucrare de calitate la un preț convenabil.

blank

Mașinile sunt programate pentru reparații, astfel încât timpul de așteptare să fie scurt, iar nu să nu fi lipsit de mașină timp îndelungat. Se pune accent pe respectarea termenelor de predare, astfel încât să poată să fie ridicate atunci când este convenabil și pentru client. DAMARO SERVICE lucrează în baza unui programator extrem de fix.

blank

La final, vei primi devizul cu lucrările efectuate și costul manoperei, totul fiind transparent, și chiar vei fi îndrumat cu privire la viitoarele lucrări de întreținere necesare mașinii.