DAUNA AUTO

Dosarul de daune auto reprezintă o grijă în plus atunci când întâmpini un eveniment nefericit. Consilierii DAMARO te vor îndruma pas cu pas în cazul procedurilor de constatare și soluționare a dosarului de daune. Uită de programări și cozi interminabile!

Înțelegem că un accident este un eveniment suficient de stresant încât să nu mai fie nevoie să aloci ore întregi completând documente și alergând între asigurator și service. La DAMARO, tot acest proces este simplificat pentru că se desfășoară într-un singur loc. Lucrăm cu cele mai importante societăți de asigurare auto din România pentru ca tu să nu fii nevoit să te deplasezi până la sediul acestora pentru constatarea daunelor auto.

blank

Acum poți împărți responsabilitatea și stresul cu o echipă de oameni care știu ce fac și te pot ajuta să îți repare mașina în cel mai scurt timp posibil. Te îndrumăm pas cu pas pe tot parcursul soluționării dosarului de daune. Odată ce ai făcut o programare la unul dintre consilierii DAMARO, aceștia te vor îndruma pe tot parcursul procesului. Chiar dacă nu poți evita întotdeauna evenimentele neprevăzute, reparațiile auto pot fi realizate fără stres și timp irosit.

blank

Constatarea se face cu ușurință de către persoane cu experiență. Colegii noștri participă în mod constant la cursuri de pregătire pentru a rămâne conectați la noutățile legislative referitoare la asigurări auto. Ei te vor îndruma cu privire la fiecare pas până la aprobarea dosarului și reparația mașinii.

blank

Pe toată perioada în care mașina ta este în reparație, îți vom asigura o mașină de schimb pentru ca evenimentele neplăcute să nu îți afecteze rutina zilnică.

blank